Och så bloggar jag igen...

....men bara för att jag fick tillfällig lust. Jag kommer nog inte blogga på ett tag efter det här. Heh, ska bli kul att se hur många som kommer läsa det här. Såg på statistiken (som jag inte kollat på evigheter) att det ändå varit en del inne här och läst. Där ser man.

Jag känner för att blogga om Prodigy. Alltså, jag har blivit så besatt av deras musik. Jag har ganska länge lyssnat på elekronisk musik då och då, men herregud det är väl ingen som lyssnar på Prodigy längre, eller? Av en slump började jag lyssna på det och det funkar verkligen till alla sinnestämningar. Ibland är det rätt aggressivt men inte mig emot...

Lite smakprov:
 
Det här får mig verkligen att vilja gå på rave. Och dansa, inte ta ecstacy alltså. Kanske i Berlin i vår? Vi ska dit med klassen i maj. Jag längtar redan.





Just nu lyssnar jag på Familjen. Det är också bra elekronisk musik. Ja, just nu är det elektronisk musik som gäller. Nu är det slutbloggat för den här gången. Det är helt okej med mig. Förutom att jag ständigt är sjuk känns det som. Jag har nästan tappat rösten faktiskt. Inte så kul.

Buh bye!

RSS 2.0