Bloggpaus, på obestämd tid

Hej vänner! Jag har funderat ett tag och kommit fram till ett beslut. Jag ska sluta att blogga. I alla fall tills lusten kommer tillbaka. Som det är nu har jag mest haft ångest över att behöva klämma ur mig ett inlägg som jag själv finner jävligt ointressant. Jag har typ haft noll inspiration till att blogga och då är det inte kul. Jag har lite haft funderingar på att starta en helt ny blogg med en annan inriktning, men jag är inte där än. Först vill jag ha en rejäl paus och slippa fundera över bloggandet. Det känns skönt faktiskt. Om/När det kommer en ny blogg så kommer ni kunna läsa om det här. Så ni kan ju kolla in den här bloggen en gång i månaden för uppdatering om ni vill. Men det kan också mycket väl hända att det här är bloggslutet.  De flesta som läser den här bloggen är ändå folk jag känner på ett eller annat sätt (vad jag vet i alla fall). Via tv-land eller verkliga livet, så ni kan nog få information om den eventuellt nya bloggen på annat sätt. Tack för alla kommentarer och att ni kollat in min blogg dagligen (ni som gjort det alltså). Det var bra för egot och vad jag behövde för ca ett halvår sedan. Men nu behöver jag något annat känner jag och jag vill kunna koncentrera mig på skrivandet i skolan.

KRAM MAJA

Ljungskile, tur och retur

Jag är trött och vill bara slappa egentligen men istället ska jag åka tillbaks till Ljungskile för att dricka vin med några klasskamrater. Ärligt talat så har jag ingen större lust att göra det men jag har ju sagt att jag skulle komma så... Kunde förstås stannat i Ljungskile hela dagen men bara tanken på det gav mig panik så jag får åka fram och tillbaks istället. Varför måste min skola ligga i fucking jävla Ljungskile!? Jag tillhör nog de som inte mår så dåligt av själva pendlandet, men det är faktiskt rätt påfrestande att åka så långt varje dag. Imorgon har jag ingen "vanlig" skoldag utan bara en uppgift att göra på kvällen. Så då får jag sova ut imorgon bitti i alla fall. Därav valet av vinkväll... Åh, jag är så trött! Jag skulle behöva en veckas lov nu men jag har varit smart nog att välja bort lovet till förmån för praktik (vi kunde välja om vi skulle praktisera i 1 eller 2 veckor den här terminen). Åh, varför valde jag det? Jag kommer vara dödstrött lagom till jul. Men det är inte så långt kvar till jul va!? Jag menar, tiden går ju så fort nuförtiden.

Journey

Jag är tillbaks! I alla fall för en stund.

När jag hade foto nu i veckan ville min klasskompis hela tiden lyssna på Don´t stop believing med Journey. Jag har också alltid älskat den låten. Den är ju asbra! Jag tror att jag först lade märke till den i ett Scrubs avsnitt faktiskt. Tv är en underbar uppfinning.



Är det bara jag eller är sångaren Steve Perry rätt snygg? Han näst längst till höger alltså. Frisyren är rätt snygg också. Varför ser man bara hårdrockare i den längden på killar? Det är ju skitsnyggt! Eller? Åttiotalsfrisyrer är rätt snygga, om man bortser från hockeyfrillan.

Jag ska på inflyttningsfest i kväll. Det ska bli kul. För en gångs skull känner jag mig riktigt festsugen. Nu ska jag lyssna på en massa partylåtar för att komma i rätt stäming. So long, vänner!

PS. Nu när avsnittet visats i svensk tv kan jag äntligen skriva öppet hur härligt det är att Joshua vann årets SYTYCD. Rätt kille vann! Yay! Jag älskar den killen, typ.


RSS 2.0