Oh mama!


Shit, den här låten är ju bra på riktigt! Lili och Susies bästa? Jag älskar videon, lägg särskilt märke till dansaren i bakgrunden. Det är kul att de valt att bara ha med en bakgrundsdansare.

Kommentarer
Postat av: anna

haha den där är grym! de brukar ha den på ett träningspass jag går på, skitkul!

2008-04-25 @ 06:12:45
URL: http://addspirit.blogg.se
Postat av: Ylva

Fantastiskt låt, grupp, video, familj!
Det festligaste är ju att det är Ankie Bagger som är bakgrundsdansaren, antar att man kan säga att hon typ breakade med den här insatsen... magnifikt!

Hoppas att allt är finemang där i Belgrad, här är det typ toppen... ungefär.
Kram Ylva

2008-04-25 @ 21:44:52
Postat av: Maja

Visst är det bra! Jag läste att det var Anki Bagger och jag känner igen namnet men jag kan inte riktigt komma på vem hon är...

Det är helt okej med mig. Kul att det är toppen hos dig. Kram kram

2008-04-25 @ 21:48:28
URL: http://tvtillfrukost.blogg.se
Postat av: Åsa

Ankie var kompis till systrarna och från början ingick hon i bandet, men skivbolagsbossarna tyckte väl det var lite väl mycket med tre tjejer och att det var bättre i marknadsföringssyfte med bara Lili & Sussie. Fast vadå, Lili, Ankie & Sussie är väl ett jättebra namn? ;)

Hennes stora hit var väl "Where were you last night", men jag länkar till den av Ankies låtar jag gillar bäst, "People say it's in the air". "Video" från underbara programmet Listan. Har alltid gillat Herrey's version av låten, spana in videon på http://youtube.com/watch?v=JdbuNYqJKcY
- jisses! Har själv låten på EP (!) med den svenska versionen, "Varje liten droppe regn". Tycker att den engelska versionen är en väldigt glad sång, men den svenska är mer dämpad. Ojoj Maja, you sure know how to bring back the memories ;)

2008-04-28 @ 18:04:59
URL: http://youtube.com/watch?v=aF0BrhsPqs4
Postat av: Maja

Visst gör jag! Hehe, tack för länken. Men den låten var ju faktiskt ganska bra. Jag är rätt svag för 80-tals pop. Lite kul att Annika Jankell syns i videon, men det är väl för att hon var programledare för det programmet, antar jag.

Jag har nu även tittat på Anki Baggers video. Undrar just var hon tog vägen sen. Jag kände igen namnet som sagt, men hade ingen aning om vem hon var.

2008-04-28 @ 21:02:24
URL: http://tvtillfrukost.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0