Gräshoppan 2008!!!!

Jag vill ju på intet sätt skryta men....JAG ÄR GRÄSHOPPAN 2008! För er som inte vet så har tv-land haft en omröstning för årets Mrs och Mr tv-land.  Där röstar man även fram årets gräshoppa som är en utmärkelse för årets nykomling, kan man säga. Man måste ha blivit medlem under 2007. Och den utmärkelsen fick jag! Jippie! Jag är väldigt glad för det faktiskt, för jag är inte van vid att bli vald till nånting. (Makane, du ska veta att jag röstade på dig och jag hade gärna sett dig vinna också!)

Så nu har jag ett helt år framför mig som regerande gräshoppa (jag vet inte riktigt varför det heter gräshoppa, kanske för att det är någon som hoppat fram?) och det känns kul som fan, om jag ska tala klarspråk.

Dessutom. Manusförfattarstrejken verkar nå sitt slut! Äntligen, även om en del seriers framtid ser oviss ut. Men nu är det slut i alla fall. Gossip girl verkar få nya avsnitt senare på våren men Pushing daisies får jag nog vänta ett tag på. Förhoppningsvis kommer Dollhouse snart också, kanske nästa höst?

Kommentarer
Postat av: anna

grattis till gräshoppan igen! :D det förtjänar du verkligen. hade faktiskt tänkt rösta på dig, men nu glömde jag ju att rösta öht hehe.

svar: ja de där programmen är verkligen hemska! stackars människor som luras så.

2008-02-08 @ 12:56:46
URL: http://addspirit.blogg.se
Postat av: Maja

Tack Anna!

Jag skrev det längre ner i en kommentar men jag vet inte om du sett det. Jag och Makane funderar på att ha en tv-lands träff i gbg den 20/2 på kvällen. Skulle du kunna komma och vilja komma då? Det vore väldigt trevligt. I så fall så vet vi att det i alla fall blir vi tre så får vi se om fler dyker upp.

2008-02-08 @ 13:49:03
URL: http://tvtillfrukost.blogg.se
Postat av: Malin

Grattis än en gång, du är verkligen värd utmärkelsen :D

2008-02-08 @ 15:36:05
URL: http://malin90w.blogg.se
Postat av: Maja

Tack så jättemycket Carby!

2008-02-08 @ 15:58:09
URL: http://tvtillfrukost.blogg.se
Postat av: Magdalena

du vet ju att jag tycker att det var helt rätt att du vann. :D Blev så glad att 500 regeln skippade så jag kunde rösta på dig! Grattis!

2008-02-08 @ 21:42:04
URL: http://makane.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0