I'm back!

Äntligen har jag en möjlighet att blogga igen. Okej, var ska jag börja? Jag var hos mormor igår som sagt men om det tänker jag nog inte skriva något mer. Sedan blev det utgång och det med en gång. Jag hade ju läst om att Makane skulle till Universal Poplabs spelning på Pustervik och när jag sen hamnade där (det var gratis!) funderade jag över om jag skulle känna igen henne. Och det gjorde jag! Jag överrumplade henne nog lite (tänk er själva om en främling kommer fram och säger "är det du som är makane"- Ja, svarar hon men jag skulle nog själv blitt rätt överrumplad) men jag är stolt över att jag har så bra ansiktsminne. Så nu har vi setts på riktigt! Fast vi ska ju ändå ses på tv-landsträffen på onsdag, hoppas att det kommer fler bekanta från tv-land som har möjlighet att komma!

Efter UB:s spelning (jag får väl erkänna att jag inte direkt är något fan, för mig låter det lite som Depeche Mode och det var länge sen jag gillade deras musik) var vi på en privat förfest för att sen hamna på Lokal. Jag gillar verkligen Lokal. Det var en trevlig kväll även om jag inte direkt var på partyhumör, det kändes lite som att jag sänkte stämningen genom att bara vara där. Men så var det säkert inte.

Jag har helt hamnat på efterkälken när det gäller Lost. Det är nog dags att ta upp det igen. Lost it is , idag.

Kommentarer
Postat av: anna

åh vad kul att ni träffades! jag ville också gå dit, men hade varken råd eller tid =/ tråkigt. det ska bli superkul att ses på tisdag! verkar som det bara blir vi tre, men det blir trevligt :)

2008-02-17 @ 13:03:38
URL: http://addspirit.blogg.se
Postat av: Maja

Var det inte onsdag vi sa? Tisdag funkar för mig också iofs. Men jag tror vi sa onsdag. Och ja, det ska bli trevligt.

2008-02-17 @ 13:46:02
URL: http://tvtillfrukost.blogg.se
Postat av: anna

ah förlåt, onsdag sa vi ja! tisdag kan jag inte så det blir bra :) ska försöka få mitt plugg gjort bara.

2008-02-17 @ 16:39:40
URL: http://addspirit.blogg.se
Postat av: Anonym

Det var jätteroligt att du kom fram. :D Ja jag blev onekligen förvånad, men det var bara roligt! Och nu kommer vi ju definitivt att känna igen varandra på onsdag. Var och när ska vi träffas?

2008-02-17 @ 22:15:54
URL: http://makane.webblogg.se
Postat av: Maja

Du skulle sett din min när jag kom fram. Du såg lite skrämd ut, haha. Men det skulle jag nog också ha blivit. Anna föreslog att vi träffas på järntorget vid 18.00 ungefär. Passar det dig också?

2008-02-18 @ 15:09:02
URL: http://tvtillfrukost.blogg.se
Postat av: Magdalena

Haha rädd blev jag inte. Något fundersam bara. :) Det blir toppenbra.

2008-02-18 @ 16:07:15
URL: http://makane.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0