Sånt jag ser fram emot.

Gud, jag är så himla trött. Vill bara slappa och titta på Damages. Började titta lite på bruksanvisningen till kameran men kände mig rätt överväldigad. Det är säkert inget svårt men jag hatar verkligen att läsa manualer. Men det ska bli väldigt kul när (eller om!) det fungerar med kameran så jag kan börja ta bilder. Jag ser fram emot att göra den här bloggen lite mer bildrik.

Jag har mest roliga saker att se fram emot de kommande dagarna. Visserligen borde jag röja bland  alla mina gamla kläder som jag aldrig tar itu med, men det pratar vi inte om nu. Imorgon ska jag se Markovic spela på Sticky fingers, för kanske femtonde gången eller så. Men de är jävligt bra live så det gör mig inget. Det ska bli kul att träffa alla också, och säga hejdå inför resan. Kom dit, alla som har möjlighet! Gillar ni Kent är chansen stor att ni kommer gilla Markovic också. 80 kronor kostar förköp, annars 100 spänn i dörren.

Min mamma fyller år på lördag och vi ska ha kalas. Det ser jag också fram emot. Jag håller på och planera för hur jag ska uppvakta henne. Skulle gärna vilja ge henne kaffe på sängen, men hon är så sablarns morgonpigg bara. Jag  börjar bli så gammal att ge andra presenter nästan är roligare än att få dem själv. Men bara nästan.

Kommentarer
Postat av: anna

låter som en spännande konsert. älskar ju kent så kanske skulle gilla det :) men kan tyvärr inte gå. hoppas du får det kul iaf!

2008-02-21 @ 18:57:59
URL: http://addspirit.blogg.se
Postat av: Maja

Ja tack du. Det kommer jag nog få. jag tror faktiskt att du skulle gilla det, även om jag är lite partisk då bandet alla är mina gamla klasskamrater.

2008-02-21 @ 20:18:22
URL: http://tvtillfrukost.blogg.se
Postat av: anna

haha okej kul!

ang. deal or no deal, jag håller med dte är riktigt töntigt att doms ka stå där i små korta klänningar och le. men jag brukar försöka blunda för det hehe

2008-02-21 @ 20:28:33
URL: http://addspirit.blogg.se
Postat av: Magdalena

jag hade gärna kommit imorgon. Hanna har försökt dra med mig men det blir som sagt singstarkväll här hemma. Hoppas det blir kul iallafall. :D

2008-02-21 @ 20:51:14
URL: http://makane.webblogg.se
Postat av: Maja

Åh, så du känner någon som känner till Markovic? De ligger ju förövrigt på samma bolag som UB. Singstar låter inte direkt fel, heller. Jag älskar att sjunga karaoke och sånt.

2008-02-21 @ 21:42:35
URL: http://tvtillfrukost.blogg.se
Postat av: Magdalena

Ja en tjej från Buffyforum. Hon tycker de är jättebra. Jag har aldrig hört dem, men har hört att de ska vara bra. :) Nej det ska bli toppen med singstar också. Ska på fest imorgon med så det kan vara skönt att vara hemma också.

2008-02-22 @ 11:07:21
URL: http://makane.webblogg.se
Postat av: Maja

Eh, UP skulle det vara så klart. Det roliga är att jag tänkte att det var samma förkortning som till Ugly Betty men utan att reflektera över att det var fel.

Vad kul att hon gillade dem. Ja, du får kolla upp dem! Annars tänkte jag mest att det var folk som kände bandet som lyssnade på dem. Det vore kul om de kunde få en större publik.

2008-02-22 @ 12:18:05
URL: http://tvtillfrukost.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0