Tv-landare

Tv-landare är trevliga. Haha, jag vet inte riktigt vad jag skriver just nu för jag är lite lagom full. Men det var i alla fall väldigt trevligt att träffa Anna, Magdalena och Andreas på riktigt. Det kändes ungefär som när man träffar folk i vanliga livet, men de här hade man mycket gemensamt med - nämligen tv. Men jäklar vad jag var nervös innan. Det kändes jätteläskigt att träffa internetmänniskor av någon anledning.

Jag har haft många besökare idag på bloggen. Vad kul! Hoppas att ni stannar kvar. Idag blir det inte mycket mer sagt dock. Ska snart gå och lägga mig. Gonatt!

Kommentarer
Postat av: anna

ja det var jättetrevligt, absolut! haha är du lite småfull? jag känner mig faktiskt nykter :)

var du så nervös innan? det märktes faktiskt inte :)

2008-02-20 @ 23:28:00
URL: http://addspirit.blogg.se
Postat av: Maja

Ja, jag var jättenervös innan. Men det släppte när jag väl träffade er.

2008-02-20 @ 23:35:50
URL: http://tvtillfrukost.blogg.se
Postat av: Magdalena

Nej det märktes inte alls att du var nervös. Jag var också lite pirrig men håller med om att det släppte rätt fort. Det var verkligen jättetrevligt igår och du verkar vara en toppentjej! Lite synd att du ska iväg nu, men vi får ses igen när du kommit hem. Och det är tur att du har internet där med. :)

2008-02-21 @ 09:19:59
URL: http://makane.webblogg.se
Postat av: Maja

Åh, tack detsamma Magdalena! Ja, vi måste absolut ses igen. Om jag inte skulle ha internet där vet jag inte hur jag skulle klara mig. Är helt klart beroende.

2008-02-21 @ 15:21:44
URL: http://tvtillfrukost.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0