Michael Ausiello

Michael Ausiello på tv-guide har bestämt sig för att byta jobb. Han ska jobba på Entertainment weekly istället. Jag blev faktiskt rätt förvånad, kopplar verkligen ihop Ausiello med tv-guide så det blir till att anpassa sig. Hoppas att han ska göra samma jobb på EW som han gjorde på tv-guide. Jag gillar att läsa alla hans tv-scoop.

Jag brukar inte läsa EW men det borde jag kanske göra. Är det någon som brukar läsa det?

Läs mer om MA:s jobbyte här.

Kommentarer
Postat av: Malin

Nej, vad tråkigt! Ask Ausiello är ju min drog varje vecka :(

2008-05-29 @ 19:08:52
URL: http://malin90w.blogg.se/
Postat av: Pyggme

Jag läser EW varje dag faktiskt, finns massor av intressanta nyheter blandat med roliga listor och nedräkningar och bra recaps. De brukar alltid ha med mycket om So You Think You Can Dance, och det uppskattas ju!



Du har väl inte missat att nya säsongen börjat förresten?



Ska bli intressant att se vad Ausiello kan göra på EW, men också vad TV-Guide kommer kontra med. Visserligen gillar jag ibland Roush mer, han är lite mer sansad och inte så hypad, men well... Ausiello är en kul kille.



Hoppas förkylningen ger med sig snart, har nyst och snorat hela dan (och detta på topp av vattenkoppor och öroninflammation, jag som trodde jag var på väg att bli helt frisk nu... suck)!

2008-05-30 @ 00:47:39
Postat av: Maja

Nej, det är verkligen inte kul att aldrig bli riktigt frisk. Jag har läst om alla dina sjukdomar i klagomuren. Inte kul alls. Hoppas du mår bättre snart.



Ska kolla upp EW, jag tror jag bara inte hittat till deras tv-sidor utan mest mötts av skvaller när jag kollat in det. Och jo, jag vet att SYTYCD har börjat. Måste börja kolla på det snart. Men jag är inte så förtjust i audition-turnén. Det är roligare när alla dåliga dansare har rensats bort, tycker jag.

2008-05-30 @ 13:56:14
URL: http://tvtillfrukost.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0